Ukrašavanje bora na Trgu širokobrijeških žrtava

U subotu 7. prosinca s početkom u 15 sati uz prigodni kulturno-zabavni program u organizaciji Vijeća mladih Općine Široki Brijeg i Općine Široki Brijeg bit će nastavljen program pod nazivom „Božić u Širokom“, ukrašavanjem bora na Trgu širokobrijeških žrtava.

U sklopu programa „Božić u Širokom“ učenici Druge osnovne škole će ukrašavati bor na Trgu širokobrijeških žrtava nakitima koji su sami izradili. Radove koje su izradila djece iz Dječjeg vrtića ”Pčelica” i učenici nižih razreda Druge osnovne škole, te umjetničke slike koje su izradili studenti Akademije likovnih umjetnosti moći će se kupiti po simboličnim cijenama.

Cjelokupan prihod od prodanih radove ide u humanitarne srhe, pojedincima i obiteljima kojima je pomoć potrebna.

Pozivaju se građani na Trg širokobrijeških žrtava da sudjeluju u ukrašavanju bora, te svojim skromnim prilozima uljepšaju ove Božićne dane onima kojima je to najpotrebnije.

Također, upućen je i poziv roditeljima da povedu djecu jer će im Djed Božićnjak dijeliti slatkiše te će se imati priliku fotografirati s njime!

U sklopu programa ‘Božić u Širokom’, koji je počeo prošli tjedan održana je humanitarna akcija prodaje adventskog vijenca i slika.

(www.jabuka.tv)Nema komentara

  • Primitivci i malograđani hadezovski,razni forumi i inicijative gladni i žedni egoisti,jednom riječju provincijalci i marginalci SKLONITE TU DEBILNU BINU,ispod koje se kote miševi i nakuplja smeće,i to malo što se popločalo i taj nesretni križ ispod kojeg se laje i koji svoj značaj gubi samim time što se nalazi tu gdje se nalazi dodatno ste unakazili tom FLOSKULOM “široki uvijek na prvom mjestu”….Široki Brijeg je kanalizacijski čvor u kojem se uvijek nešto kopa,i u kojem prevladavaju samo osobni interesi!

  • Stvarno treba skloniti binu !!!! Neznam tko je tako lijen i tko uopce ima ovlasti da je skloni .ide bozic stvarno je ruzno vidjeti onu binu na mostu izgleda vise kao smece neko jer je propala a ne kao bina.

  • Križu nije mjestu pravom -to je okupljalište mladih. Trebali bi imat lokalne referendume za neke lokalne interese, valjda i mi građani imamo pravo na neke odluke. Tako križ ne bi prošao na referendumu…….

  • TREBATE OKITITI CIJELU OPĆINU ŠIROKI BRIJEG JER STE GRAĐANE OPĆINE DOVELI U TAKVU POZICIJU DA NEMAJU ZA KRUHA TU IZUZIMAM ZAPOSLENE U INSTITUCIJAMA OPĆINE ŽUPANIJE POŠTE I ELEKTRA ONI KOJI SU OVU SVE UPROPASTILI IMAJU REDOVNE I POPRILIČITO VELIKE PLATE SAD ĆE BOŽIĆ ONI ĆE SE ISPOVIDITI I U NOVOJ NASTAVITI ISTO

  • jeli se ona rupa na mostu iskopala da se posadi bor za božić koji će u subotu djeca kititi, nije mi jasno zašto bi inače sad dole ono razrovali?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.