Uhićena Mostarka koja je krala građevinski materijal

Policijski službenici u srijedu su u Mostaru uhitili 24- godišnju Mostarku zbog krađe aluminijskih profila i raznog građevinskog materijala koji je stajao s vanjske strane objekta u TC Plazza.

Policijskoj upravi Mostar u srijedu oko 14 sati obratio se djelatnik TC “Plazza” koji se nalazi na Bišću polju i prijavio kako im je otuđena veća količina građevinskog metalnog materijala, koji je stajao neograđen s vanjske strane objekta.

Na lice mjesta izašli su pripadnici policije te je utvrđeno da je nepoznata osoba otuđila neutvrđenu količinu aluminijskih profila, dva bunta bodljikave žice, kade za klimu te razni građevinski materijal. Pregledom video nadzora utvrđeno je da je krađu izvršila nepoznata ženska osoba.

Obilaskom terena te operativnim radom pripadnici policije su u napuštenoj nekadašnjoj Fabrici duhana Mostar pronašli većinu ukradenih stvari, kao i počinitelja, a radi se o E.I.(2000.) iz Mostara.

Ona je lišena slobode i bit će predana Odjelu kriminalističke policije na daljnje postupanje, a pronađene stvari su vraćene vlasniku TC “Plazza”, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

(www.jabuka.tv)