Uhićen Zdravko Mamić

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je uhićen, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

U 16:40 sati u Maksimir su došla dva automobila sa 6-7 policajaca u civilu koji su ušli u prostorije kluba, predstavili se i pet minuta kasnije se odvezli s Mamićem.

Podsjetimo, Mamić je u jutarnjoj emisiji Soundset radija, među ostalim, rekao kako ministar Željko Jovanović “mrzi sve hrvatsko” i da “kao Srbin koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu ne može voditi taj najvažniji resor u Hrvatskoj”.

[youtube id=”qPcerQM-KB0″ width=”600″ height=”350″]

Odgovaraju na pitanja “hoće li pokrenuti postupak protiv neke osobe”.

– U odnosu na događaj i osobu koju spominjete u upitu, nadležno državno odvjetništvo će pravovremeno objaviti priopćenje – kažu u DORH-u.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

 • ja imam jednu teoriju.
  neznam jeli točna.
  OVO JE JEDAN VELIKI SPIN
  1. Kad je do sada Mamić bio na HDZ-ovu skupu i radio show. NIKAD.

  Dakle iz SDP-a dobija nalog.
  Otiđi na skup napravi show da te možemo povezat s HDZ-om.
  Posle otiđi na radio i daj ovakvu izjavu.

  Tebe ćemo malo kao u zatvor pa ćeš se ispričat i to je to.
  Tebe inspekcija neće dirat radi što si i radio.
  A mi ćemo sve ovo napakovat HDZ-u , ipak su izbori blizu.
  Sada će srbi biti opet napadnuti od “fašista” pa će moći komotno po vukovaru postaviti ćirilične natpise.
  Jovanović će biti zaštićen ko mrki medo itd.
  Možda je malo napuhano, ali je vrlo vjerovatan SPIN.

 • – Preneražen, osobno uvređen, kao jedan od ovlaštenih i legalno izabranih predstavnika Srba u Gradu Splitu i Dalmaciji, osobno i u ime obitelji, zahtjevam da javno osudite i dalje pokrenete svekoliku javnu osudu protiv Zdravka Mamića Izvršnog Direktora NK „ Dinamo“ iz Zagreba, a povodom njegove službene i javne izjave na zagrebačkom radiu „Sunset plavi“ kojom je madiokretskim i maloumno biranim rječima napao javnu ličnost Srbina Željka Jovanovića legalnog Ministra sporta itd., u Vladi Republike Hrvatske, slobodne domovine Hrvata ali stotine hiljada što hiljadama godina autohtonih to i ostalih u par sto godina novo-naseljenih Srba !

  Izjava kriminalca Zdravka Mamića nisu samo govor mržnje kažnjiv po KZ RH čl. 325. Njegove izjave su krajnje agresivne, vređajuće, opasne ne samo za sve Srbe ma gdje bili, nego posebno za Rpubliku Hrvatsku kako posebno s aspekta nogometne utakmice između Hrvatske i Srbije (slijedeći tjedan) a nada sve, ova izjava je direktni napad na razvoj i gospodarstvo Hrvatske vezano za slijedeću i budu turističke sezone te prekograničnu suradnju između Hrvatske i Srbije, koju svake godine zapapre pojedini neobrazovani diljaci profila Zdravka Mamića ! Ono što je dotični javno izjavio o cijenjenom gospodinu Željku Jovanoviću graniči sa najvećim naci-fašističkim izjavama ikada izrečenim protiv bilo kojeg pripadnika druge nacije od bilo kojeg ljudskog izroda Svijeta !!!

  Zdravko Mamić, inače poznat po „pametnim“ i omalovažavajućim izjavama protiv svih onih koji ne odgovaraju njegovim interesima i sili njegovog novca i lobija, a posebno onih koje ne može potkupiti na ovaj ili onaj način, ovom izjavamo konačno dokazuje da zaslužuje najveću moguću kaznu uz izgon iz lijepe naše Hrvatske, kao njen nedostojni građanin!

  Spasi nas Bože bjelosvjetskih budala i mediokriteta!!!

  Zahtjevam kao Srbin, od Vlade Republike Srbije kao matične otadžbine svih Srba, da se po hitnom postupku Zdravko Mamić proglasi „personom non grata“ u Republici Srbiji, sa zabranom ulaska i prelaska preko Republike Srbije, dok got je živ ! – navodi u javnom pismu Miroslav Jovičić.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.