Seks je najbolji subotom

Oko seksa se više trude muškarci nego žene, a vruće igrice najčešće započinju poljupcima. Parovi se najmanje seksaju ponedjeljkom i utorkom, a najviše subotom.

Parovi najmanje žele seks utorkom, a kako se tjedan približava kraju, tako seksualna želja više raste, utvrdila je studija britanskog lanca seksi igračkama Lovehoney. Ljudi se najviše seksaju petkom i subotom, a idealno vrijeme za vruće igrice je prije 11 sati navečer. Seks, prema ispitanicima, ne bi trebao trajati više od 23 minute, a najbolja poza većini parova je ona u kojoj je žena gore.

Osim toga, za seks im je važan i ugođaj pa se tako 66 posto žena i 88 posto muškaraca voli seksati s upaljenim svijetlom kako bi mogli uživati u pogledu na partnerovu tijelo i lice, piše Daily Mail. Međutim, trećina pripadnica ljepšeg spola više voli mrak jer se ne osjećaju dobro u svojoj koži.

Oko seksa se više trude muškarci pa je tako prvi korak napravilo njih 79 posto u odnosu na 46 posto žena. Oko polovice žena nikad nije odbilo svog partnera, a one koje to čine, uglavnom to rade zbog umora.

“Sve smo otvoreniji i opušteniji po pitanju seksa. Da smo isto istraživanje proveli prije 20 godina rezultati bi zasigurno bili drugačiji. Seksualne navike se polako mijenjaju, a žene imaju više samopouzdanja i znaju što žele ” istaknuo je suosnivač tvrtke Richard Longhurst.

Poljupci i maženje najlakši su put do seksa, a za 12 posto parova dovoljan je flert ili razgovor o seksi igricama. Parovi se najčešće seksaju prije spavanja, tijekom gledanja TV-a, ali i nakon izlaska i po dolasku s posla. Međutim, ako žele malo rasplamsati strasti 19 posto njih probat će seks u hotelu, 16 posto u javnosti, a dio njih u autu, pod tušom ili u kuhinji.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.