Uhićen Mladen Grdović

Zadarski pjevač Mladen Grdović uhićen je zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom, od koje se, kako se nedavno saznalo, razveo u kolovozu ove godine.

Zadarski.hr prenosi da je 61-godišnji pjevač, koji se nikako ne može pomiriti s razvodom, u alkoholiziranom stanju i bez cipela 29. listopada u ranim jutarnjim satima došao pred stan 49-godišnje Brankice i uputio joj pogrdne riječi.

Policija ga je nedugo nakon toga uhitila i nakon što se otrijeznio, 31. listopada privela ga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Sud mu je u konačnici odredio mjeru zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Mladenu je 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenosti manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom u skladu već spomenutog Zakona, nakon što se također pojavio na njezinoj adresi kada je htio nasilno ući u stan.

Iako je Mladen negirao bračne probleme, Zadarski.hr izvijestio je da je Brankica 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. Ona je u tužbi navela kako je s Mladenom sklopila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć. Navela je i da su ranije u izvanbračnoj zajednici proveli osam godina, ali da posljednje tri godine uopće ne žive zajedno.

Dodala je i da je Mladenu dala nekoliko šansi za pomirbu, međutim da je situacija među njima postajala sve gora. On se s time nije složio i na sudu je u lipnju izjavio kako se ne želi razvesti nakon 20 godina braka.

Kraj nakon 22 godine: Brankica se razvela od Mladena Grdovića

Pjevač je prekršio i mjeru zabrane približavanja Brankici na udaljenosti manjoj od 30 metara, kada je došao na njezinu adresu gdje je živjela kao podstanar i htio je nasilno ući u stan, pa ga je zbog toga bila prijavila.

Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka, stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili, a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja.

Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh, izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.