Kek odgovorio na spekulacije da dolazi u Hajduk | Jabuka.tv

Kek odgovorio na spekulacije da dolazi u Hajduk

Matjaž Kek, slovenski trener i izbornik tamošnje reprezentacije, još je jednom u fokusu hrvatske javnosti. Kekovo ime se spominje kao novo rješenje za klupu Hajduka na kojoj bi mogao zamijeniti Harija Vukasa koji je zaredao tri poraza u prvenstvu.

Kek je na konferenciji uoči ciklusa koji ga očekuje sa Slovenijom stao na kraj spekulacijama o Hajduku.

Ne razmišljam o tome, ne mogu si dozvoliti da razmišljam ni o čemu drugom osim slovenskoj reprezentaciji. Jasno mi je da je medijska pokrivenost dio modernog nogometa, ali ja sada razmišljam samo o povratku Josipa Iličića, kartonima Jaka Bijola, formi i ritmu mojih igrača. Kada bih razmišljao o drugim stvarima, onda bih bio krivi čovjek na ovom mjestu, rekao je Kek za portal siol.net.

Podsjetimo, iz Slovenije su u nedjelju stigle informacije da bi Kek mogao preuzeti Hajduk. Kek je, neslužbeno se doznaje, trener s kojim bi novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić rado krenuo u borbu za trofeje. Jakobušić je na Poljud došao s visokim ambicijama i otvoreno je poručio da ga zanima borba za trofeje te da će od Marija Stanića i njegovih suradnika tražiti odgovore zašto je Hajduk danas u donjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Slovenski stručnjak ima ugovor sa slovenskom reprezentacijom do 2022. godine. Ranije ove godine je navodno odbio i ponudu da vodi Dinamo, a u nekoliko navrata u karijeri je spomenuo da je navijač Bijelih.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: