Kraj nakon 22 godine: Brankica se razvela od Mladena Grdovića – Jabuka.tv

Kraj nakon 22 godine: Brankica se razvela od Mladena Grdovića

Brak Mladena Grdovića i njegove 12 godina mlađe supruge Brankice službeno je okončan na Općinskom sudu u Zadru.

Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju ni interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka, stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru koje prenosi Zadarski.hr.

Iako je 61-godišnji Grdović čitavo vrijeme opovrgavao loše odnose, Brankica je 21. svibnja, nakon 22 godine braka, podnijela tužbu protiv pjevača u svrhu razvoda braka, a u kolovozu je sud zaključio da nema šanse da se par pomiri.

Brankica je u tužbi navela da su ona i Mladen sklopili brak 4. svibnja 1998. godine, no da su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni te da zajednički život više nije moguć. U svom iskazu je navela i da su ranije u izvanbračnoj zajednici bili osam godina, ali da unatrag tri godine više ne žive zajedno.

Zadarski.hr piše i da je uvidom u rješenje Prekršajnog odjela od 13. svibnja sud doznao da njihov brak nikako nije idila s obzirom na to da je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenosti manjoj od 30 metara te uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. Grdović je, naime, tog dana došao na adresu gdje je Brankica podstanarka i htio nasilno ući, pa ga je ona prijavila.

Brankica i Mladen dosad su se više puta mirili i razilazili. Zbog verbalnih prijetnji supruzi Brankici i bratu Paolu 2009. godine Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe sa suprugom Grdović je priveden i 2010. godine kad je opet uvjetno osuđen, tad na 20 dana zatvora.

2013. godine je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Ovo ama baš nikoga ne zanima ni one najveće tračaroše.
    Objavite kad će se put kroz Dubravu napraviti kud i kamo bolja vijest nego ko je se razveo ili ko je koga pritiska.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.