Ugledni cheerleadersi stižu u Široki Brijeg

U Širokom Brijegu 20. studenoga bit će održan jednodnevni UCA kamp. Universal Cheerleaders Association osnovan je 1974. godine u Memphisu, USA, te je lider za cheerleading obuku u svijetu.

UCA okuplja najtrofejnije trenere koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i čije su ekipe osvajači svjetskih cheerleading prvenstava. Svake godine održe preko 200 kampova diljem svijeta, a za angažirati kamp potrebni su mjeseci, pa i godina unaprijed, kako bi posjetili neku od zemlji.

“Prije nekoliko godina stupili smo u kontakt s UCA, ali odgovarajući datum nismo pronašli niti financije za njihovo dovođenje. Kada smo ove godine iznašli financije za kamp, skoro godinu dana čekali smo službenu potvrdu da će UCA instruktori doći kod nas.

Djeca su nam oduševljena i jedva čekaju da vide tko će od poznatih trenera doći u Široki Brijeg i učiti ih. Drago mi je što dolaze u vrijeme priprema kako za državno prvenstvo tako i za kup Hrvatske jer će nam dodatno znanje biti od velike koristi”, izjavila je za portal Jabuka.tv Nikolina Čolak, predsjednica HCK Široki.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.