Ubacio se u Facebook grupu ‘Ravna Zemlja’ i promijenio im ime u ‘Okrugla Zemlja’

U Facebook grupi ravnozemljaša danas vlada potpuna panika.

Netko im se ubacio među admine i promijenio ime grupe u ‘Okrugla Zemlja / Round Earth Balkan’.

Inače se grupa zove ‘Ravna Zemlja / Flat Earth Balkan’, a prvotno je pokrenuta iz Srbije, no popularna je diljem regije.

Naravno, ovo vrhunsko trolanje skužili su i na Twitteru, a korisnik 5Grafa objavio je i screenshot paničnih komentara članova. Najzabavnija stvar sa fejsa danas. Neko se ubacio kao admin u grupu “Ravna Zemlja” i promenio im ime, napisao je.

Preklinju Zuckerberga za pomoć

Ime grupe neće se moći promijeniti još 28 dana prema pravilima Facebooka i to je članove neopisivo uzrujalo. Jedna gospođa tako prvo piše: “Sramota!!!! Može li ovo ikako se prijavi???!!!!??? Mark Zuckerberg”. U sljedećem komentaru prebacila se na engleski.

Mark Zuckerberg please help someone trolled the group and changed the name help please!!!, oba komentara stoje ispod objave u kojoj je druga članica, pak, samo napisala: “Izdaja!!!”.

U opisu grupe stoji kako je to grupa “isključivo za Flat Earther-e koji se ozbiljno bave i prate istraživanje Ravne Zemlje”. Kažu i kako u grupi nema mjesta za ljude koji “šire pagansko mišljenje (planete i globusa)”. Članove mole da takve prijavljuju kako bi ih izbacili iz grupe, ali jedan takav očito im se provukao, piše Telegram.hr.

Morao sam se pritajiti, nemilice brišu ‘globusare’

Netko se infiltrirao u grupu, čekao je danima, mjesecima, pretvarao se da je ravnozemljaš. A bio je – spavač. Kad je dobio šansu postati administrator, aktivirao se.

Javio se za posao admina i prihvatili su ga.

Znam da vam je prokleta 2020. bila teška, ali zato imate mene da vam popravim dan. Evo o čemu se radi. Bio sam član grupe Ravna zemlja, zbirka potpunih luđaka i imao sam na umu ih zafrkavati. Ali kako? Oni su bez milosti brisali ‘globusare’, tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, kao naručeno, jučer pitaju želi li netko biti admin. Nisam čekao ni sekunde. Javio sam se. Dali su mi posao admina. Meni, kojeg ne znaju, a mogli su jednim klikom provjeriti moj profil. Moj trenutak za za*ebavanje je stigao. Odradio sam to spektakularno. Sad naziv grupe ne mogu mijenjati u sljedećih 28 dana. Prelijepo, napisao je infiltrator Mustafa Sejdinović u statusu.

Dragi moji i drage moje,

znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim…

Posted by Mustafa Musa Sejdinović on Wednesday, December 16, 2020

(www.jabuka.tv | Foto: Telegram.hr.)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.