U zračnoj luci u Los Angelesu zadržana Hrvatica?

Zbog zabrane ulaska u SAD za muslimane iz nekoliko zemalja, u međunarodnoj zračnoj luci u Los Angelesu zadržana je navodno i jedna Hrvatica, pišu svjetski mediji. Daily Mail navodi da nije jasno zašto je zadržana na aerodromu budući da Hrvatska nije na popisu zemalja iz kojih je Trump zabranio ulazak u SAD.

Izvor iz ACLU-a, neprofitne organizacije civilnog društva koja pomaže onima na koje se odnosi Trumpova zabrana, tvrdi da je žena iz Hrvatske došla u Los Angeles iz Pariza te da je bila prisiljena potpisati dokumente kojima predaje svoju turističku vizu za ulazak u SAD i naloženo joj je da se mora vratiti u Pariz.

Potvrdu ili demanti ove informacije očekujemo od Ministarstva europskih i vanjskih poslova.

2 komentara

  • Ako iko triba primit izbjeglice onda je to definitivno SAD.Znaci vi ste ovo sve zapoceli.Sjeb… bliski istok uvodeci demokraciju odnosno pljackajuci naftu.I pobili 2 milijuna ljudi na bliskom istoku.I sad ih necete primat licemjeri pokvareni.Sta ovaj tramp misli da je islam jedinstvena religija.Zasto je zabranjen ulaz irancima kome su to iranci prijetnja nikome.Trampa prvo treba naucit razlici izmedu sunita i sijita jer u iranu zivi 98% koji nisu teroristi jer su isil i al kajida sunitske organizacije.

Komentiraj: