U Zagrebu propucan MMA borac

U Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu iz vatrenog oružja ranjen je muškarac. Na njega je pucao nepoznati počinitelj za kojim policija traga, potvrđeno nam je iz Službe za odnose s javnošću PU Zagrebačke.

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznati napadač je s tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), MMA borca i suvlasnika dubrovačkoga noćnoga kluba La Bombonera.

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do propucavanja, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali prije nego je prvi na drugoga potegao oružje, ili se pak radilo o zasjedi.

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnoga kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba. Također, član je i hrvatske podružnice MMA franšize American Top Team. Policija istražuje čitav događaj, piše Jutarnji.hr

Nemili događaj u Prečkom prepričao nam je i jedan svjedok:

Ja sam pogledao u čovjeka u kojeg je pucano. Poslije je malo zateturao i otišao u ovu ulicu (pokazuje na ulicu, op. a.)… Čuo sam da ga je pogodio u noge. Koliko sam hitaca čuo? Jedno četiri sigurno. 

(www.jabuka.tv | Foto: Davor Pongračić/Cropix)