U Tribistovu se sastali književnici iz ŽZH

U Tribistovu, u organizaciji gradskih knjižnica s područja ŽZH, u srijedu je održan prvi ovogodišnji susret književnika s područja ove županije.

Domaćin susreta na kojem su književnici interpretirali svoju novu poeziju bila je Gradska knjižnica Posušje na čelu s ravnateljem Ljubom Kovačem.

U dogledno vrijeme, u prekrasnom ambijentu novoobnovljene tvrđave herceg Stjepana Kosače u Ljubuškom bit će upriličen novi susret književnika s područja ŽZH, najavili su iz Gradske knjižnice Ljubuški.

Svoje dojmove sa susreta podijelila je širokobriješka književnica Blanka Kraljević.

Jučer nas je kolega i prijatelj Ljubo Kovač, ravnatelj Gradske knjižnice fra Petra Bakule u Posušju već tradicionalno ugostio u Tribistovu – najljepšem prirodnom amfiteatru u kojem se održavaju pjesnički susreti. Osim uobičajenog interpretiranja najnovijih pjesama pristiglih autora, susreta s dugogodišnjim prijateljima i kolegama, upoznali smo i nekoliko najmlađih već nagrađivanih pjesnika. Nakon službenog dijela programa koji je u Tribistovu uvijek opušten i neformalan, druženje je nastavljeno uz zakusku za koju se pobrinuo domaćin. Hvala Ljubi koji je uložio ogromnu energiju i svima koji su došli, napisala je Kraljević.

Izložba Tamare Herceg u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv | Foto: Knjižnica Ljubuški)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.