U tijeku pripreme za ”Kum 4”

Radnja četvrtog dijela vremenski će biti smještena prije događaja u prvom dijelu kultne trilogije redatelja Francisa Forda Coppole, a bazirat će se na knjizi “The Family Corleone”, koja je nedavno izašla.

Čelnici studija “Paramount” napokon su se dogovorili oko snimanja novog nastavka “Kuma”, piše site Dedline.

Pošto se borba oko autorskih prava vodila između studija i sina Maria Puza, Tonya postignut je privremeni dogovor, po kojem će se zarada od filma dijeliti kada konačni dogovor između dvije strane bude postignut.

Knjiga “Kum” (“The Godfather”) izašla je 1969. godine i odmah je postala bestseller, a njen autor Mario Puzo kao scenarist i redatelj Francis Ford Coppola potpisuju jednu od najpoznatijih filmskih trilogija, u kojoj su briljirale zvijezde kao što su Marlon Brando, Robert de Niro i Al Pacino.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • NE! Trilogija je završena i još dodavanja sve će pokvarit,nešto slično kao snimanje novih epizoda Mućki u Americi sa Američkim glumcima???
    “Radnja četvrtog dijela vremenski će biti smještena prije događaja u prvom dijelu kultne trilogije”-to već ima u drugom djelu gdje se radnja paralelno odvija.
    Činjenica je da ovo remek djelo kinematografije je sažeto i u potpunosti opisano u trilogiji koja se NE SMIJE OSKVRNUTI.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.