U teškoj prometnoj nezgodi smrtno stradao 55-godišnji djelatnik JKP Čistoća

Jutros u 07:05 h PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da je u prometnoj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobio djelatnik JKP Čistoća Široki Brijeg, 55-godišnji Jure Banožić iz Buhova.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta a unesrećeni Jure Banožić vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezen je u SKB Mostar, odakle smo u 08 h izviješteni da je isti podlegao od zadobivenih ozljeda.

Očevid su izvršili glavna županijska tužiteljica i policijski službenici PU Široki Brijeg a očevidom je utvrđeno slijedeće:
Prometna nezgoda dogodila je se na platou Gimnazije fra Dominik Mandić u Širokom Brijegu tako što je specijalno vozilo za odvoz smeća, vlasništvo JKP Čistoća Široki Brijeg, kojim je upravljao D. M. (56) iz mjesta Mokro, krećući se unazad prignječilo stradalog Juru Banožića uz potporni zid dvorišta, nanijevši mu teške i po život opasne ozljede, od kojih je isti tijekom jutra podlegao.

Po nalogu glavne županijske tužiteljice izvršit će se obdukcija tijela stradaloga te će se poduzeti potrebna vještačenja, u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove nesreće.

Od vozača D. M. (56) uzet je uzorak krvi, kojeg ćemo poslati na vještačenje.
Zbog pretrpljenog šoka vozač D. M. (56) nije bio u mogućnosti dati iskaz, te ćemo uzeti iskaz čim to bude moguće.

UPRAVA POLICIJE MUP-a

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.