U srijedu proglašenje najljepše marke HP Mostar

U srijedu 28. ožujka, s početkom u 11 sati, u šalter sali Glavne pošte Mostar (Tvrtka Miloša b.b., Mostar) bit će održana svečanost proglašenja najljepše marke Hrvatske pošte Mostar izdane u 2017. godini.

Nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri “Putovanje iz snova poželi, poštansku marku odaberi”.

Prva nagrada, sponzor turistička agencija G-tour Međugorje, je poklon bon za putovanje po želji u iznosu od 1.500,00 KM. Osim ove glavne nagrade, bit će izvučeno još 9 dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

U Hrvatskoj pošti Mostar do sada je izdano više od 470 poštanskih maraka različite tematike, na kojima su zabilježene razne svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme.

Najljepša marka birala se između 23 poštanske marke izdane u 2017. godini, a o najljepšoj su odlučili glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar, priopćeno je iz HP Mostar.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.