U srijedu neradni dan u Federaciji BiH

Prvi ožujak, Dan neovisnosti BiH, u Federaciji BiH bit će neradni dan.

U skladu sa Zakonom o proglašenju 1. ožujka Danom neovisnosti Bosne i Hercegovine, državni organi, poduzeća i druge pravne osobe ne rade na Dan neovisnosti, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Dan neovisnosti obilježava se jedan dan i to na dan samog praznika. Republika Srpska ne obilježava ovaj dan.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • S obzirom kako ova država stoji sa ljudskim pravima i kao i sa ostalim pravima….mislimo da ako bi se sada i održali referendumi kao tada….ne bu prosli

  • Vi sto ste za da se ovo bojkotira, de mi samo recite koju kurcinu glumite? Je li se glasalo za neovisnost? Je. Danas ne valja, necemo obiljezavati, nije nas praznik. Dobro, u redu, nije, nikakav problem, prestanite onda svi trgovati i raditi sa Srbima i Bosnjacima kad ste turbo ustase i turbo hrvati. E daj mi sada recite onda koji jest nas praznik, do cega to mi ovdje drzimo, koji to praznik nasi poslodavci i gospodarstvenici obiljezavaju ovdje? Je li to dan Herceg-Bosne, ili je to mozda dan neovisnosti RH? Nijedno od ta dva? Cudno. Onda se ovdje ni do cega ne drzi? I sta sad od toga ima obicni narod, obicni radnik kojem je sutra kontra zakona (i nepostojecih inspekcija koje su tu da provode kontrolu) obicni radni dan dok paraziti u drzavnim sluzbama pored svih beneficija imaju jos i ovu, a ostali neka za njih sljakaju i rade? Pa odmah vidis da te komentare pisu balavci i PTSP-ovci koji nemaju pametnijeg posla, a svi ovdje se naprave maniti i najbolje ni do cega ne drzati, nista ne postivati i u redu!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.