Damir Beljo dobitnik plakete ”Ponos nacije”

Damir Beljo, naš najbolji profesionalni boksač i višestruki prvak, dobio je još jedno priznanje za svoj rad i zalaganje. Naime, sportski savez općine Zavidovići na dodjeli sportskih priznanja za najbolje sportaše i sportske ekipe

Zavidovića u 2016. godini, kao i dodjeli priznanja za doprinos sportu, naš boksač ponio je plaketu ”Ponos nacije”, priopćeno je.

”Hvala gospodinu Praštalu iz Europskog pokreta za BiH, hvala načelniku općine Zavidovići kao i sportskom savezu i naravno cijelim Zavidovićima. Najviše hvala dragom Bogu na toj čitavoj divnoj večeri u kojoj su me ugostili ti ljudi i dali mi priznanje za proteklu godinu, priznanje “PONOS NACIJE”! Hvala puno, a ja ovo priznanje opet dajem ovoj zemlji i svim ljudima koji žive u njoj, da svi prihvate jedni druge, da shvate sami da je ovo zemlja i Hrvata i Bošnjak i Srba, a naravno i ostalih i da jednostavno to prihvatimo svi, a ne da nas kojekakvi političari zavađaju radi osobnih interesa. Kad to prihvatimo mi mali i pokušamo svako na svoj način učiniti prvenstveno sebe boljim, a onda i ovu zemlju i naravno da Bog bude ponosan na nas i da blagoslovi ovaj narod i zemlju!, poručio je boksač na svojoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, 11. veljače u Njemačkoj Beljo se nakon 11 mjeseci pauze zbog ozljede uspješno vratio u ring i pobijedio Rumunja Mihaia Macoveia nokautom u drugoj rundi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.