U srijedu humanitarni koncert “Zvijezde za Tomu”

U sklopu humanitarne akcije ”Za Tomu”, u srijedu 21. kolovoza, održat će se humanitarni koncert kod Osnovne škole u Ružićima (Grude) s početkom u 20:30 sati. Svoj dolazak potvrdili su Mate Bulić, Jozo Vučić, Josip Ivančić, Ivica Bago, Zoran Begić, Širokobriješki Dukati, grupa Enigma, Mozaik Bend, klapa Bratovština, Frama Ružići i dr.

Ulaznice po cijeni 5 KM osim na ulazu na dan koncerta možete kupiti i u Grudama na sljedećim mjestima:
Žulj Trade
Caffe bar Zdena
Švabo Benz

Uživajte u koncertu hercegovačkih izvođača pod vedrim hercegovačkim nebom i pomozite Tomi koji uskoro odlazi na liječenje u Poljsku.

(www.jabuka.tv)
2 komentara

 • Tomislav Ćutuk je obolio od brzo napredujuće multiple skleroze čije su posljedice otežano hodanje, oduzetost, i dr. Uništila mu je radnu sposobnost, te njegovu četveročlanu obitelj ostavila bez ikakvih primanja.

  Prilika koja se pruža je AMEDS CENTRUM inovativno terapijska klinika u Poljskoj. Ta klinika daje nadu i dobre izglede da se bolest zaustavi. Obzirom da u njegovu slučaju vrijeme je jako bitno, dogovoren je pregled i operacija koncem kolovoza ove godine. Potreban iznos za put i liječenje koje traje oko tjedan dana je 15.000 do 20.000 Eura ovisno o njihovoj dijagnostici koja će pokazati koji su zahvati potrebni.

  Osim kupovine ulaznice za koncert svoju novčanu pomoć možete uplatiti kod Unicredit banke na ime:
  Tomislav Ćutuk, Police bb, Ružići
  Br. računa: 3381402501682188 poziv na broj 45445273000

  Devizni račun (Eur):
  SWIFT: UNCRBA22
  IBAN CODE: BA393381404079784306

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.