Jeste li vidjeli ovu ženu? Nestala Janja Šutalo, obitelj moli za informacije

Janja Šutalo (76) iz Čapljine, kojoj se od 9. kolovoza gubi svaki trag, nije pronađena ni nakon jučerašnje opsežne potrage u kojoj su sudjelovale ekipe Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS), Vatrogasne jedinice Čapljina, rodbina i mještani, piše Dnevni avaz.

Više od 50 ljudi pretraživalo je područje brda Ostrvo u prostoru Parka prirode Hutovo blato, prema kojem se starica 9. kolovoza uputila kako bi posjetila svoje dvije rodice koje žive na tom brdu.

– U planu je i potraga po vodenim tokovima i jezerskom priobalju. Očekujemo i zračnu pomoć paramotora koji je u vlasništvu Mladena Bošnjaka, koji bi iz zraka pretraživao ovo područje – kazao je Zdenko Marić iz HGSS-a.

Janjina kćerka Ozrenka Vego potvrdila je da je njena majka posljednji put viđena na pontonskom mostu u Karaotoku.

– Tu je srela jednog čovjeka koji nam je potvrdio da je mamu vidio kako se zaputila ka brdu gdje žive njene rodice. Od tada joj nema ni traga ni glasa. Ne gubimo nadu da ćemo je ipak pronaći – kazala je Vego.

Ova žena je iz Čapljine otišla u dužoj haljini crno-sivo-bijele boje. Nosila je pozlaćene naočale, smeđe papuče i crnu torbu te vrećicu s pićem i hranom. Članovi njene obitelji mole sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj, da se jave na brojeve telefona 063/743-988 i 063/440-295 ili u Policijsku stanicu u Čapljini, piše Dnevni avaz.

(www.jabuka.tv)