U središtu Nižnjeg šivana najveća hrvatska navijačka zastava

Skupina hrvatskih navijača iz Crikvenice i Bribira priredila je pravi spektakl nakon što je u središtu Njižnji Novgoroda šivala najveću navijačku zastavu. U tome im je pomogla ruska krojačica Ljuba koju su angažirali kako bi zašili dijelove zastave.

Pronašli smo je na ruskom Njuškalu, kazali su sa smiješkom, a potom otkrili detalje cijele akcije.

Nije bilo lako pronaći krojačicu, u tome nam je pomogla jedna djevojka iz Crikvenice koja je podrijetlom iz Novgoroda. Ona je pronašla Ljubu, kazali su.

Ljuba je u početku mislila kako se radi o maloj zastavici, ali ostala je iznenađena kada je shvatila koliko je zastava velika. Navijači su zastavu koja je u originalu dugačka 96 metara i široka 10 metara zbog problema s transportom morali skratiti na tri dijela uoči utakmice s Argentinom, ali su tada najavili kako će je sastaviti kada se Hrvatska plasira u osminu finala.

Dečki su električnu energiju povukli iz obližnjeg kafića i Ljuba je prionula poslu uz veliku medijsku pažnju. Sve su snimale brojne TV kuće i fotoreporteri.

Ostao je još jedan dio zastave, koji će dečki iz Crikvenice i Bribira zašiti u Moskvi ako se vatreni plasiraju u polufinale.

Bilo bi sjajno ponovno je sastaviti i razviti na moskovskom Crvenom trgu, rekli su navijači.

Najveća hrvatska zastava razvijala se od Poljske do Portugala, od Engleske do Brazila, a sada je i u Rusiji.

(Hina)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.