U Sovićima najavljen koncert grupe Dalmatino

Uoči dana svetog Ilije, a kao dio manifestacije Kulturno ljeto u župi Gorica – Sovići 2021. u Bobanovoj Dragi bit će održan koncert popularne grupe Dalmatino.

Dakle, 19. srpnja s početkom u 20:30 sati ispod restorana „Moje ognjište“ će svoje dugogodišnje hitove izvesti ovaj poznati duo, a uvod u zabavnu večer će prirediti bend Afrodita kao predgrupa.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 10 KM a može se naći u pretprodaji od 8. srpnja na više mjesta u općini Grude kao i u ostalim centrima županije.

Koncert grupe Dalmatino u Bobanovoj Dragi je nastavak zbivanja na ovogodišnjem Kulturnom ljetu u župi Gorica – Sovići koje svake godine uoči Ilindana ponudi sadržaj u mjestu gdje je ovaj svetac zaštitnik, a uslijedit će nakon predstavljanja knjige Veselka Grubišića, veleposlanika RH u Crnoj Gori, u subotu, 17. srpnja, kod zvonika/kapelice sv. Ilije.

(www.jabuka.tv)
3 komentara

  • Cudi mene da poznati pivaju po selima.Tako se pivalo po selima 80 godina i dobro se zaradivalo.Dode vrime vrati se na staro.Sad nisu potrebne arene.More i na ledini.

  • Ivane jesi u pravu.osamdeseti se pivalo po selima.Pa evo opet nam se vratilo.Znaju pivaci di doc do para.Na selu vadi pare iz carape za ulaznicu.Ajesu se dobro sitili.Hvala Bogu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.