U sljedećim danima pretežno sunčano u Hercegovini – Jabuka.tv

U sljedećim danima pretežno sunčano u Hercegovini

U većem dijelu Bosne u četvrtak, 26. studenoga, prevladavat će magla i niska naoblaka te se očekuje pretežno sunčano vrijeme u Hercegovini, zapadu, jugozapadu Bosne i na planinama.

Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 °C, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje od 12 do 16 °C.

U petak, 27. studenoga, očekuje se pretežno sunčano vrijeme u Hercegovini, zapadu, jugozapadu Bosne i na planinama. U središnjim i istočnim područjima prije podne magla po kotlinama, a sunčanije u drugom dijelu dana.

Na cijelom sjeveru zemlje dugotrajna magla i niska naoblaka. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka u sjevernim područjima od 2 do 7, a u ostatku Bosne najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 10, a na jugu zemlje od 12 do 15 °C.

U subotu, 28. studenoga, na sjeveru zemlje dugotrajna magla i niska naoblaka. U ostalim područjima sunčano prijepodne, a u drugoj polovini dana postupna naoblaka s juga. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka u sjevernim područjima od 2 do 6, a u ostatku Bosne najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 11, a na jugu zemlje od 12 do 15 °C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.