U Širokom Brijegu kršteno sedmero djece

Široki Brijeg, 9. veljače 2013. – Danas je u našoj župnoj crkvi u 11 sati kršteno sedmero djece. Krštenje je podijelio župnik fra Stipe Biško. U homiliji je govorio o vjeri kao putu koji nas vodi k Bogu. Živa je vjera najbolja. Roditelji i kumovi svojim primjerom pokazuju put do Boga djeci koja su se krstila.

Krštenje su primili: Ante Bošnjak, treće dijete Tihomira i Snježane r. Gudelj iz Grada, Marko Kožul, prvo dijete Marina i Marije r. Sesar iz Prova, Antonio Ljubić, treće dijete Ivana i Zorice r. Lazović iz Grada, Mateo Naletilić, prvo dijete Ive i Lidije r. Vučina s Lisa, Marko Sesar, treće dijete Zorana i Marijane r. Matković iz Grada, Marta Soldo, prvo dijete Marija i Julijane r. Soldo iz Grada i Kristina Šaravanja, prvo dijete Dalibora i Danijele r. Raspudić iz Donjeg Crnča.
Čestitamo roditeljima na darovanom životu i na daru krštenja kao najvećem daru koji su oni mogli svojoj djeci udijeliti. Neka ih Bog sve blagoslovi i čuva!

Peto dijete u obitelji

U nedjelju, 10. veljače t.g. na svetoj misi u 9.30 sati kršten je Martin Brekalo, peto dijete Miljenka i Ivanke r. Medić s Trna. I Martina je krstio župni i roditeljima izrekao najiskrenije čestitke!
Život je dar Božji. Cijenimo ga i budimo Bogu zahvalni na tom daru.

krstenje1c krstenje1a

(www.franjevci-siroki-brijeg.info)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.