Slišković zbog mononukleoze izgubljen do kraja sezone

Stigle su loše vijesti za Hrvatski rukometni klub Široki. Naime, naš ponajbolji igrač, najbolji strijelac i kapetan, 18-godišnji Frano Slišković boluje od mononukleoze te trener Mihovil Bilać neće moći računati na njega do kraja sezone.

Sliškoviću su liječnici zabranili bilo kakav fizički napor najmanje sljedeća tri mjeseca.

U izjavi za klupske stranice, Slišković je rekao: ”Prvi put nakon što sam saznao da vučem neku bolest, moram priznati da sam se zabrinuo te sam došao do saznanja da, nažalost, imam infektivnu mononukleozu. Sad mi ne preostaje ništa drugo već da se odmaram i što prije izliječim. Jako mi teško pada što se u ovom trenutku moram odreći moje igre, mog rukometa – mog života! Nadam se da ću se što prije vratiti na teren i nastaviti jednu lijepu priču sa svojim klubom. Suigračima, treneru i vodstvu kluba želim sve najbolje i puno sreće u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva, a to su titula prvaka Lige Herceg – Bosne te plasman u 1. ligu Federacije BiH.”

Očitovao se i trener Mihovil Bilać koji nam je rekao sljedeće: ”Moram reći da je ovo veliki gubitak za nas, budući da je Slišković naš ponajbolji igrač na kome se temeljila većina naše igre. Kao što znate, osvojili smo titulu jesenskog prvaka Lige Herceg – Bosne, a plan je i osvojiti prvenstvo iako će nam to bez Sliškovića biti teško, no cilj i dalje ostaje isti. Frani u svoje ime i u ime svih igrača i Uprave kluba želim što skoriji oporavak i povratak na teren. I nadam se da će ovoga ljeta biti s ekipom na pripremama za 1. ligu Federacije BiH.”

(www.jabuka.tv)

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.