U Sarajevu održan najmasovniji cheerleading kamp u BiH

U nedjelju 23. listopada 2016. održan je do sada najmasovniji cheerleading kamp u Bosni i Hercegovini. Organizator kampa je Cheer Union of Bosnia and Herzegovina.

Sami kamp održan je u Skenderiji. Preko 200 sportaša sudjelovalo je na kampu. Osim što su učili cheerleading dizanja, skokove i elemente, sportaši su imali i međusobno natjecanje u naučenom znanju na kampu.

Najuspješniji na kampu je Hrvatski cheerleading klub Široki, čija je ekipa pobijedila u group stuntu te je njihov član Paul Filip Palac odnio pobjedu u cheerleading elementima. Jedna nagrada pripala je i Plesnom i cheerleading klubu Erigo D iz Mostara, čija je članica Ivona Barić izvučena za najsretniju cheerleadersicu na kampu.

Kamp je trajao od 12:00 do 18:00. Cheerleading kampovi dosadašnjih godina bili su organizirani u Hercegovini, a ovo je prvi službeni cheerleading događaj koji je organiziran u Bosni.

Organiziranjem kampa u Sarajevu želi se potaknuti razvoj cheerleading sporta i u ovom dijelu zemlje. Cheerleading sport uvelike je prisutan u Hercegovini. Sama činjenica da Županija Zapadnohercegovačka u sva četiri grada ima klub dovoljno govori o tome.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.