U Posušju održan Božićni sajam kreativnosti

Na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, u subotu 7. prosinca, s početkom u 13 sati, održan je Božićni sajam kreativnosti pod geslom “Budi dobar kao mali Isus”, koji je organiziralo Vijeće mladih općine Posušje na inicijativu Udruge Primus, a voditeljica projekta bila je Marija Jurišić, dopredsjednica Vijeća mladih za odnose s javnošću, koja je na kraju izrazila iskreno zadovoljstvo odrađenim projektom, te najavila konstantni rad Vijeća mladih u skladu sa svojim mogućnostima.

Svojim mnogobrojnim sugrađanima i drugim dragim gostima članovi udruge Primus, članice Vijeća maldih općine Posušje, su na sajmu izložili i prodavali ručno rađene jaslice i božićni nakit, a sav prihod koji je skupljen u ovoj akciji biti će doniran za izgradnju stepeništa ispred Gimnazije Fra Grge Martića.

bozicni_sajam_posusje_2

Uz jaslice i predivan božićni nakit, na sajmu je bio izložen i ženski nakit, također ručni rad, koji su u ove humanitarne svrhe darovale Anela Tomić i Ruža Jukić. Osim članova udruge Primus, na sajmu su sa svojim kreativnim radovima sudjelovala i Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać iz Širokog Brijega, te Udruga djece s posebnim potrebama iz Posušja.

Za zabavni dio programa moramo zahvaliti DJ Rajku Trnovšeku i vokalnom ženskom sastavu “Belcanto” iz Posušja, te naravno mališanima iz dječjeg vrtića Bajka koji su sve prisutne počastili kratkim igrokazom i recitacijama. Najveće oduševljenje kod najmlađih izazvao je dolazak svetog Nikole, koji ih je prigodno darivao slatkišima, koje su donirali sponzori ove akcije, tvrtka “MRVELJI” i S.T.R. “IVKA”. Hvala tvrtki “MEGGLE” koja je pomogla u organizaciji i Oliveru Begiću-Oliu koji je dao odijelo za svetog Nikolu.

bozicni_sajam_posusje_1

U predivnom blagdanskom ozračju mnogobrojni Posušani su pokazali da imaju veliko srce i došli su podržati ovu hvalevrijednu akciju. Vijeće mladih općine Posušje se iskreno zahvaljuje svima koji su na bilo kakav način doprinijeli pripremanju i samoj provedbi sajma, našim srednjoškolcima, izvođačima, ostalim Udrugama koje su sudjelovale, sponzorima, medijskim pokroviteljima te osobito svim ljudima dobre volje koji su nas podržali, stoji u priopćenju Vijeća mladih Posušje.

bozicni_sajam_posusje_3

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.