U petak druženje i edukacija o dojenju u Širokom Brijegu

Dom zdravlja Široki Brijeg organizira druženje majki i onih koje će to tek postati povodom Međunarodnoga tjedna dojenja.

Druženje će se održati u Hotelu “Park” u Širokom Brijegu u petak 3. kolovoza, s početkom u 19:00 sati. Organizatori pozivaju sve majke zainteresirane za ovu temu, kao i trudnice i buduće mame, koje će dobiti pregršt korisnih i provjerenih informacija.

Druženje se organizira u svrhu podrške i promicanja dojenja, a uz prof. dr. Vajdanu Tomić govoriti će i savjetnica za dojenje, sestra Rusmira Arapović. Posebna  gošća bit će i Tereza Kiš-Miljković, savjetnica za dojenje i dobro poznato ime među svim mladim mamama koje su pomoć potražile u njenim online grupama podrške.

Međunarodni tjedan dojenja održava se svake godine početkom osmog mjeseca.

Diljem svijeta organiziraju se radionice i predavanja vezana za promociju dojenja kao najprirodnijeg i najboljeg načina prehrane novorođenčeta. Taj posve prirodan čin je zadnjih desetljeća ugrožen zbog agresivnog marketinga proizvođača adaptiranih mliječnih formula, pa sve više majki ima dojam kako “ne može” dojiti.

U Širokom Brijegu održana edukacija o dojenju

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.