U Njemačkoj će se do 2050. udvostručiti broj muslimana, ne samo zbog migracija

Postotak muslimanskog stanovništva mogao bi se u Njemačkoj do 2050. udvostručiti, proizlazi iz studije instituta Pew, objavljene u Berlinu.

“U Njemačkoj bi, ako se uzme u obzir regularna migracija bez izbjegličkih valova, 2050. udio muslimanskog stanovništva mogao iznositi 11 posto, što je gotovo dvostruko više nego danas”, proizlazi iz studije američkog instituta.

I bez regularne migracije udio bi se sa sadašnjih 5,5 posto mogao povećati na 9 posto, procjena je instituta. Razlog tomu je činjenica da su građani muslimanske vjeroispovijesti u prosjeku mlađi od ostatka stanovništva te da muslimanske žene u prosjeku rađaju više djece (1,9) od ostatka ženske populacije (1,4 djeteta po ženi).

Prema studiji, u kojoj su analizirani podaci iz zemalja članica Europske unije, Norveške i Švicarske, zemlja s najvišim postotkom muslimanskog stanovništva u EU-u je Francuska (8,8 posto), iza koje slijede Švedska (8,1 posto) te Velika Britanija (6,3 posto). Studija pokazuje i da većina Nijemaca dolazak većeg broja izbjeglica iz Sirije i Iraka ne doživljava kao “ozbiljnu prijetnju”, za razliku od ispitanih u Poljskoj, Mađarskoj, Italiji i Grčkoj.

U Poljskoj, u kojoj je otpor javnost prema muslimanskim useljenicima vrlo izražen, živi 0,1 posto muslimana.

(Hina)


5 komentara

  • Ha, ha, ha i još jednom ha!Onom tko je napisao i lansirao ovu vijest trebalo bi uručiti Nobelovu nagradu desetljeća za neskriveni optimizam glede iskrenog suživota domaćeg stanovništva sa mnogobrojnim migrantskim ,neuropskim nomadskim narodima koji sa tradicijom, kulturom, običajima i svjetonazorom europljana -imaju isto toliko veze koliko i Hag sa istinom.
    Po nekim ,ne samo mojim , itekako realnim predviđanjima, visokoškolovanih ljudi iz raznih obrazovnih institucija zapadne Europe,broj muslimana u dalekoj 2050 godini ,bit će ravan jednoj velikoj nuli.
    Zapravo, po predviđanjima nekih istaknutih znanstvenika s raznih područja prirodoslovnih i filozofsko teoloških znanstvenih institucija,negdje za najviše deset godina broj muslimana u Njemačkoj će biti ravan nuli.
    Po njima doći će do sukoba domicilnog stanovništva sa onim skupinama arapskog i afričkog neeuropskog migrantskog stanovništva koje se nikako neće uklopiti u život kakvog živi jedan običan Njemac ili Njemica.
    Razlike će biti prevelike tako da će se pridošlice morati vratiti tamo odakle su i došle, dakle u Afriku i u zaostale arapske države koji nisu u stanju oformiti niti osposobiti moderno funkcionalno,socijalno i pravično društvo.

  • Ti si Anonimno najveći tukac i ponajveća budaletina na ovom portalu, mada je konkurencija nemala.. Kolko ti uopće godina imaš?. Razmišljaš kao retardirana osoba ili osoba koja je smukom i preko veze završila 7-8razreda osnovne škole.Ipak , mora da si ti neki retard i debil, vidi se to po svemu što pišeš.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.