U nedjelju biblijsko-broadwayski mjuzikl u Širokom Brijegu

Udruga Međunarodno kumstvo djetetu Herceg Bosne u nedjelju 24. srpnja 2016. godine u 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu ima čast ugostiti velikog američkog redatelja Richarda Monteza, a Široki Brijeg po prvi put učiniti domaćinom spektakularnog biblijsko-broadwayskog mjuzikla pod nazivom ”Josip i čudesne boje njegovih snova”.

”Josip i čudesne boje njegovih snova” jedan je od najpoznatijih mjuzikla svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, jedan od najuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice, ujedno poznat po scenariju za Disneyev animirani film ”Kralj Lavova”.

Na Broadwayu je mjuzikl do sada izveden više od 1000 puta, a prema informaciji the Really Useful Group (RUG), agenciji koja zastupa autorska prava, na svoj ga je program postavilo više od 20.000 kazališnih grupa diljem svijeta.

plakat_mjuzikl

Međunarodno kazalište Cornerstonearts, u režiji redatelja Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko dvadesetak zemalja diljem svijeta, a u Hercegovini je premijerno izveden u Čapljini, gdje je doživio izuzetan uspjeh i odaziv publike. Nedugo nakon toga, zbog velike potražnje također je izuzetan uspjeh doživio i u Mostaru i Ljubuškom.

”Iako redatelj ovaj mjuzikl izvodi potpuno besplatno, organizacijski troškovi mjuzikla su jako veliki što se odnosi na profesionalno ozvučenje, rasvjetu, iznajmljivanje opreme, audicije, markentiške aktivnosti” naveode organizatori te ističu da su cijene ulaznica u pretporadi 5 KM, odnosno 10 KM za VIP ulaznice.

Ulaznice za mjuzikl možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 5 KM i 10 KM (VIP ulaznice) na sljedećim prodajnim mjestima:

ŠIROKI BRIJEG:
– HOTEL PARK – recepcija
– RESTORAN BARRIQUE
– SLASTIČARNA BENEDICT
– AUTOBUSNI KOLODVOR MIŠKIĆ BUS – caffe bar
MOSTAR:
– MEPAS MALL – info pult
POSUŠJE:
– CAFFE BAR TROPICANA
LJUBUŠKI:
– BENZ. POSTAJA KERAMETAL – restoran
– CAFFE BAR “NO NAME”

Na dan održavanja mjuzikla, na ulazu u dvoranu, cijene će biti 7 KM i 10 KM (VIP ulaznice).

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.