U Mostaru završena obuka ‘Osnove praktičnog računovodstva’

Sinoć je u prostorijama Economy Life-a upriličena dodjela uvjerenja svim polaznicima koji su uspješno završili obuku pod nazivom ”Osnove praktičnog računovodstva”, a koja se održavala posljednja tri mjeseca.

Završivši tečaj, polaznici su naučili kako računovodstvo stvarno izgleda u praksi te zasigurno postali obogaćeni znanjem s kojim će u budućnosti lakše moći aplicirati na radna mjesta u oblasti ekonomije i računovodstva.

Uvjerenja je podjelio Dejan Vidović dipl.oec.,certificirani računovođa, revizor i ovlašteni procjenitelj, inače i voditelj cijelog ovog projekta, te ovom prigodom prezentirao i buduće planove vezano za nastavak obuke koja se očekuje na proljeće točnije krajem ožujka. Pored tečaja ”osnove praktičnog računovodstva”, najavljen je i tečaj ”naprednog praktičnog računovodstva” te tečaj ”obrtničke, trgovačke, ugostiteljske djelatnosti i slobodna zanimanja”.

Slika-5

Polaznici tečaja nisu skrivali zadovoljstvo kazavši kako su se kroz ovih par mjeseci imali priliku dotaći mnogo praktičnih primjera a koje će ih sigurno dočekati u praksi te se nadaju kako će im ovo iskustvo itekako biti od pomoći na budućim radnim mjestima koja budu obavljali.

Večer je završila u ugodnoj atmosferi uz zakusku i zajedničko druženje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.