U Mostaru projekcija filma koja će vas nasmijati do suza

”Proslavimo blagdan u miru” – film španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela svoju bh. premijeru imat će 7. prosinca 2022. godine u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

U filmu se govori o dolasku obitelji u kuću na osami s namjerom da ”u miru” proslave božićne blagdane.

No, roditelji se stalno svađaju, otac sa sobom vuče posao koji ga tlači, a kad njihovo troje djece iz razgovora načuju da se roditelji nakon blagdana namjeravaju razvesti – odluče preuzeti stvar u svoje ruke.

Ove smo se godine ponašali jako loše, ali naši su se roditelji ponašali još gore. I za njihovo dobro morali smo ih kazniti, riječi su troje djece koja će kroz pjesmu i smijeh dovesti svoje roditelje do ludila, ali i osnažiti njihovu bliskost i obiteljsko zajedništvo.

Najveća vrijednost filma, po riječima samog redatelja, ogleda se u činjenici da nakon gledanja dobijete novu snagu za svoj život i za borbu oko dobra u svojoj obitelji.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača od 1. prosinca 2022. godine, svaki radni dan od 13:00 do 18:00 sati.

Sve informacije kao i rezervacije možete dobiti na kontakt broj 063/940-584.

Dio sredstava od prodaje ulaznice bit će doniran Humanitarnoj zajednici ”Pomozi mojoj nevjeri” iz Mostara.

Broj mjesta je ograničen, pa stoga požurite po ulaznicu kojom ćete pokloniti sebi najljepši poklon ovog Božića, smijeh i radost obiteljskog zajedništva.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.