U Mostaru dozvoljeni specijalističko-konzultativni i dijagnostički pregledi

U Mostaru su od ponedjeljka 4. svibnja, dozvoljeni specijalističko-konzultativni i dijagnostički pregledi u zdravstvenim ustanovama.

Dozvoljava se postupno uvođenje pružanja redovitih specijalističko-konzultativnih i dijagnostičkih pregleda u svim zdravstvenim ustanovama bez obzira na oblik vlasništva, stoji u priopćenju Grada Mostara uz napomenu kako Zapovijed stupa na snagu 4. svibnja 2020.godine.

Pregledi će se vršiti prema redoslijedu prioriteta počevši od 04. svibnja, sukladno planu zdravstvenih ustanova uz striktno pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Zavoda za javno zdravstvo HNŽ koje će se objaviti na web stranici ministarstva zdravlja, rada i socijalne skrbi HNŽ i koje se dostavljaju svim zdravstvenim ustanovama.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Šta je sa ljudima koji su od 15.03.2020 do 04.05.20 imali karcinom ili neku drugu opaku bolest, sta je sa onima kojima se sumnjalo na to ili imaju sve simptome?
    Stoko jedna vise ljudi će od toga umrijeti nego od gripice ove.

  • Nije se smjelo ni obustavljti pregledi u Domovima zdravlja i Bolnici jer ima mnogo bolesnika u potrebi,a trijaža je svakako van Domova zdravlja i Bolnica i nek testiraju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.