U Kaknju poginuo radnik širokobriješkog Heringa

Uslijed pucanja drvenog poda skele, prilikom izvođenja zavarivačkih radova u krugu Rafinerije nafte Bosanski Brod, smrtno je stradao radnik poduzeća ”Mont komerc” Radislav Lelić (56).

Lelić je pao s visine od 4,2 metra i na licu mjesta smrtno stradao, priopćeno je iz CJB Doboj. Policija je izvršila očevid, zajedno sa odgovornom osobom za zaštitu na radu u Rafineriji te inspektorom rada i zaštite na radu.

Tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice, gdje će po nalogu dežurnog tužitelja biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti preminulog radnika.

Osim ove pogibije stiže nam još crnih vijesti o stradanjima bh. radnika. Alem Pilav (26), rodom iz Prozor Rame, radnik Heringa iz Širokog Brijega, poginuo je u mjestu Donji Kakanj na izgradnji autoputa na Koridoru 5C, javio je Radio Kakanj. Teže je ozlijeđen njegov kolega Zoran Tešić.

Pilav je poginuo uslijed strujnog udara kada je na izgrađenom mostu nove dionice (A1) specijalizirano vozilo za polaganje cijevi zakačilo dalekovod Karaula napona 10.000 V. Ozlijeđeni Tešić je s teškim opekotinama, nakon ukazane liječničke pomoći u Kaknju, transportiran u Zenicu, u županijsku bolnicu. Mjesto nesreće osigurava policija.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.