U Hutovu blatu pronađene plantaže marihuane, akcija policije u tijeku

Na području Hutovog blata kriminalistički timovi Federalne uprave policije (FUP) pronašli su rano jutros pet plantaža marihuane, izjavila je glasnogovornica FUP-a Mersiha Novalić.

Prema njezinim riječima, tom prilikom je uhićeno nekoliko osoba, a teren na kojem su pronađene plantaže je nepristupačan i jednim dijelom miniran, prenosi Sarajevo-x.com.

“Angažirani su i naši ronilački timovi, a za pristup plantažama se koriste čamci, jer im je s kopna nemoguće pristupiti”, navela je Novalićeva, dodavši da će akcija u Hutovom blatu potrajati, te da će više detalja o akciji biti poznato tijekom dana.

Nekoliko osoba je uhićeno.

“Prva plantaža koja je trenutno u fazi obrade ima 153 stabljike marihuane čija je posječna visina dva metra, a težina pet do sedam kilograma od čega se može dobiti dva do četiri kilograma ‘gotovog proizvoda'”, istaknula je Novalić.


4 komentara

  • svi pricaju travari ovo …travari ono a ko je god pricao znam zavrsio je s travarom…a sta fali tom travaru”SMETA LJUDIMA STO JE NASMIJESN I PRICA GLUPOSTI..sto mu svaki upad curi prolazi

  • cuj tebe i price, sigurno si napusen ovo napisao. to ti mislis da ti upad prolazi kod cure, sam si rekao “pricas gluposti´´, a svugdije na svijetu ima iznimaka :))

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.