U HNŽ-u tijekom vikenda zabilježeno čak 26 prometnih nezgoda

Tijekom protekloga vikenda iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je šesnaest prijava, navodi se u izvješću županijskog MUP-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je čak 26 prometnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja, a dvije osobe su lakše tjelesne ozlijede.

Dana, 2. travnja u 07:35 sati, PS Mostar Jug, B.K. je prijavio kako je u mjestu Čupovo, u rijeci Neretvi, pronašao nepoznato žensko tijelo. Tijelo je nakon očevida prevezeno u mrtvačnicu GG Sutina, gdje je izvršena identifikacija tijela. Radi se o Đenani Elezović (1949.) čiji je nestanak prijavljen 23. ožujka, prenosi Večernji list.

Dana 2. travnja u vremenu od 13 do 18:50 sati, izvršeno je osiguranje utakmice na stadionu u Vrapčićima između FK Velež i FK Sloboda. U drugom poluvremenu po odluci službenih osoba utakmica je prekinuta na 10 minuta zbog bacanja pirotehničkih sredstava od strane navijača.

U nedjelju, 3. travnja u 21:50 sati, dogodila se prometna nezgoda u Jablanici, u Ul. Jaroslava Černija, u kojoj je sudjelovala Nermina K. (1978.) iz Sarajeva s vozilom marke Seat Ibica. Ona je vozilom udarila u metalnu ogradu kruga HE Jablanica.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.