U HKK Široki pristiglo još pet poziva iz reprezentacije Hrvatske

HKK Široki i nakon osvajanja naslova prvaka Bosne i Hercegovine ima na što biti ponosan.

Nakon što je Mateo Drežnjak dobio poziv za seniorsku reprezentaciju koja će ove godine nastupati i na Ljetnoj ligi u Americi, u Široki je stiglo još pet poziva za uži popis Hrvatske košarkaške reprezentacije ovo ljeto.

U16 reprezentaciju ovo ljeto očekuje EP u Italiji, okupljanje je zakazano za 25. lipnja, a među 16 kandidata našao se i mladi bek Dominik Vujanović.

U18 reprezentaciju ovo ljeto očekuje EP u Grčkoj. Okupljanje je u Velikoj 17. lipnja, a među 20 odabranih, u društvu Roka Prkačina, Borisa Tišme i ostalih je i Josip Čović.

U20 reprezentacija će ovo ljeto igrati EP u Izraelu. Uz Matea Drežnjaka, na spisku od 17 imena se nalazi i Josip Batinić, i bivši igrač Jure Planinić.

Toni Ćutuk se zbog zdravstvenih problema neće moći odazvati na poziv.

Nakon dugo vremena, Hrvatska će imati i reprezentaciju na Univerzijadi u Italiji. Okupljanje je 17. lipnja u Svetom Martinu, a na spisku su se među 15 imena našla i dva igrača Širokog – Goran Filipović i Mateo Čolak.

HKK Široki je fantastičnom sezonom i osvajanjem jubilarnog naslova još jednom dokazao kako se kvalitetno radi u njihovoj školi košarke i zasigurno to ovi pozivi u reprezentaciju i potvrđuju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.