U Bugojnu u požaru stradala dvojica mladića i ubijena starica

Prilikom gašenja požara u obiteljskoj kući u ulici Kovačuša u Bugojnu jutros u 8:20 sati pronađena su dva beživotna muška tijela, mlađe starosne dobi. U drugom dijelu grada, u ulici Jaklić, dva sata kasnije pronađeno je tijelo starije ženske osobe, za koju se sumnja da je ubijena, potvrdio je u četvrtak glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije (SBK) Hasan Hodžić.

Kazao je da je brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ-a, kao i Policijske uprave i Policijske stanice Bugojno, zbog dovođenja u vezu sa spomenutim kaznenim djelom privedena jedna osoba.

Nad njom se provodi kriminalistička obrada, a poduzete su i druge mjere i radnje radi utvrđivanja okolnosti koje su dovele do ovih događaja, istaknuo je.

U MUP-u nisu potvrdili, ali se neslužbeno doznaje da su u požaru stradali mladići D. S. (23) i M. M. (24) iz Bugojna, te da stanje zatečeno u kući starice A. K., ukazuje na to da je njezina smrt nastupila nasilnim putem.

(Fena)