U BIH ima sve više homoseksualaca: Prvi seks jedan je dječak imao s 12 godina

Ne računajući udio homoseksualaca koji su u BIH  došli kao međunarodni službenici te ogromne skupine karakternih pedera među političkom elitom, u Naseobini živi sve više domaćih homoseksualaca.

 

 

To je pokazala i nedavno istraživanje Zavoda za javno zdravstvo FBiH o rizicima od zaraze HIV-om, u kojoj je anketirano 248 muškaraca koji imaju seksualne odnose s osobama istog spola.

Zabrinjavajući je podatak, iznesen u istraživanju, da je najmlađi homoseksualac stupio u seksualne odnose kada je imao samo 12 godina!

Ovaj podatak je poziv da društvo reagira na pojavu širenja homoseksualnosti među djecom, jer bi se takvi slučajevi lako mogli podvesti i pod čistu pedofiliju, koja je kazneno djelo.

Da među djecom ima sve više homoseksualaca, potvrđuje i Samir Ibišević, predsjednik Udruženja PROI, koje je sudjelovalo u istraživanju. Ibišević za “Dnevni avaz” kaže kako je među anketiranim muškarcima bilo dosta maloljetnika.

Ibišević je iznio još jedan skandalozan podatak, a to je da u BiH, prema računici primijenjenoj na ukupan broj stanovnika, ima od 15.000 do 150.000 homoseksualaca! Poznato je da se svake godine u glavnom gradu BiH, daleko od očiju javnosti, priređuje skup kojem sudjeluju i poznate osobe homoseksualne sklonosti, oženjeni muškarci i drugi.

Istraživanje Zavoda i Udruženja PROI otkrilo je i zabrinjavajuće podatke o prostituciji, koja je itekako raširena u BiH. Istraživači su, prema riječima Ibiševića, za anketiranje pronašli 154 prostitutke, a u našoj zemlji ima ih daleko više.

– Udruženje PROI, koje sudjeluje u borbi protiv HIV-a, registrovalo je 400 prostitutki u FBiH, a koliko ih ukupno ima, ne zna se tačan podatak – kaže Ibišević.

Jedan dio djevojaka samovoljno se prostituira iz materijalnih ili drugih razloga, ali je očito i da veliki broj njih seksualne usluge nudi pod prisilom makroa. To znači da je organizirana prostitucija još prisutna u BiH. Tome treba dodati i elitnu prostituciju, koja je sve popularnija i u našoj zemlji. U Sarajevu aktivno djeluje prvi elitni klub za koji rade lijepe, visokoobrazovane i skupe prostitutke.

– Različiti su razlozi zbog kojih se djevojke odaju prostituciji. Neke to rade zbog loših ocjena na fakultetu, a druge zbog materijalne dobiti. Seksualne radnice nuđenjem svog tijela čine prekršaj, a ne kazneno djelo. Ako su zaražene, a to ne kažu klijentu, onda je to kazneno djelo – kaže Ibišević.

Psihologinja Jasmina Dizdarević kaže da u školama djeca ne dobivaju osnovno obrazovanje o seksu, što bi trebalo biti obaveza.

– Ni roditelji nemaju dovoljno vremena i ne posvećuju pažnju djeci, s kim se druže, niti im daju neke korisne informacije o tome šta bi trebali znati. Ako su djeca u tom uzrastu sklona tome, definitivno se radi o perverznoj generaciji. Ove stvari ne smiju biti tabu tema, nego se s djecom treba otvoreno razgovarati – rekla je Dizdarević, prenosi poskok.info.

Rezultati istraživanja provedenog u FBiH

 • 10,6 posto homoseksualaca imalo prvi odnos u dobi ispod 16 godina
 • 1,8 posto ispitanika pozitivno na HIV
 • 81 posto neoženjeno
 • 4 posto oženjeno
 • 17 posto prakticira grupni seks
 • 56 posto do partnera dolazi putem interneta

Podaci za prostitutke

 • Nije bilo HIV pozitivnih
 • 62,6 posto neudato
 • 18,6 posto razvedeno
 • 9 posto u braku

26 komentara

 • znanstvenici se slažu da je seksualna orjentacija urođena i ne treba takve ljude stigmatizirati! Za razliku od pedofilije i sl. koji su psihički poremećaji, seksualna orijentacija je urođena, dokazano je da homoseksualni muškarci imaju hipotalamus u mozgu razvijen kao kod žene, a hetero muškarci duplo veći! To je normalno u prirodi i pojavljuje se kod svih vrsta, zato nemojte osuđivati nekoga što je rođen tako, tako je priroda (Bog) odlučio!

  • Znanstvenici se ne slažu oko toga. Dio njih se slaže, dio ne. Svatko čita i citira one koji mu odgovaraju. I da ti napomenem nešto, nisu ti tekstovi koje čitaš na Net.hr i na Indexu pedera Babića znanstveni tekstovi. postoji literatura o tome koja je nedostupna na internetu. Pa ako želiš podjelim je s tobom, pa da vidiš da homoseksualnost nije seksulano opredjeljenje, nego poremećaj koji ima fizičku podlogu u mozgu. 🙂 Al nisam za klanje homića, da se razumijemo 😉

 • gay is ok! suosjećate, to se svima može dogoditi da imaju gay osobu u obitelji, a žalosno je što okolina osuđuje nešto što je priroda stvorila!

  • HIV je se radi njih PROŠIRIO. 1981.kada se bolest pojavila imali su je samo homoseksualci, od tada je i nazvana “pederskim rakom” jer su od nje bolovali samo homo. A danas se ŠIRI zbog promiskuiteta.

 • ako netko spava sa osobom istog spola ne znači da je homoseksualac! homoseksualno ponašanje nije isto kao i homoseksualna orijentacija, orijentacija je urođena, a ponašanje može biti samo eksperimentiranje i sl. a postoje i biseksualci, daj se malo znanstveno informirajte pa onda sudite!

 • predsjednik općinskog vijeća je biseksualac,oženjen je,ima ženu i djecu,a voli primati u pakšu,,perverznjak teški,guta viagru i kupuje seksualna pomagala,iz poslovnih razloga moram sa njim surađivati i svaki put kad se sretnem sa njim več znam kako zamišlja da ga guzim,da nije posla ne bih ga želio sresti ni nacrtanog,izbegavao bih ga,uvijek bi skrenuo u suprotan smjer da ga ne sretnem..fuj gadi mi se peder,zar ga nije stid i sram samog sebe

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.