FOTO: Pratiil smo radove na asfaltiranju ulice don Ilije Tomasa u Čapljini

Tijekom jutra, u sklopu projekta ”Sanacija lokalnih puteva”, započela je sanacija gradske prometnice u ulici don Ilije Tomasa u Čapljini. Naša ekipa pratila je radove koji su se jutros odvijali u navedenoj ulici, i to od Kino dvorane Čapljina do Doma zdravlja Čapljina. Na ovom potezu skinut je stari asfalt i pripremljena je podloga za postavljanje novog, koji će biti navučen tijekom sutrašnjeg dana.

Ova ulica tijekom jutra bila je zatvorena za promet, a isto tako će biti i sutra, pa se vozačima poručuje da koriste druge ulice.

Nakon završetka radova u ovoj ulici slijedi asfaltiranje puta u naseljenom mjestu Dretelj, u dužini od 3300 metara četvornih. Podsjećamo, u okviru projekta ”Sanacija lokalnih puteva”, koji se financira iz GSM Licence a Općina Čapljina osigurava rješenje imovinsko-pravnih odnosa i projektnu dokumentaciju, bit će asfaltirano 10 000 četvornih metara gradskih i prigradskih ulica.

Do sada su asfaltirane ulice Petra Krešimira IV u dužini 1081 metar četvorni, ulica Gojka Šuška u dužini 1625 metara četvornih, ulica Tina Ujevića u dužini od 840 metara četvornih, a pred izvođačima radova još je asfaltiranje ulice don Ilije Tomasa u dužini od 540 metara četvornih te puta u naseljenom mjestu Dretelj u dužini od 3300 metara četvornih. caportal.info

 

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.