U BiH do kraja tjedna oblačno sa snijegom

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. U Hercegovini ponegdje sa slabom kišom ili slabim snijegom.

Padalina slabog do umjerenog intenziteta. Očekivana visina novog snježnog pokrivača: od 1 do 5 cm, na planinama od 5 do 10, lokalno do 15 cm. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Dnevne temperature od -6 do -1, na jugu od 1 do 5 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, 17. siječnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom. U Hercegovini slaba kiša ili susnježica je moguća ponegdje u jutarnjim satima i dio prijepodneva. Visina novog snježnog pokrivača od 2 do 10, lokalno do 15 cm. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -5 do 1, na jugu od 3 do 7 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu, 18. siječnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosni sa slabim snijegom. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od -1 do 5, a dnevne od -6 do -1, na jugu od 3 do 8 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak, 19. siječnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. U Bosni ponegdje i povremeno s slabim snijegom. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od -1 do 5, a dnevne od -7 do -1, na jugu od 1 do 6 stupnjeva Celzijevih.

U petak, 20. siječnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od -13 do -7, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -7 do -1, na jugu od 4 do 8 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: