Stojanović, Čolić i Radeljić napustili Zrinjski

HŠK Zrinjski dogovorio je sporazumni raskid ugovora s Danijelom Stojanovićem i Benjaminom Čolićem, a klub je napustio i Anto Radeljić, objavio je mostarski premijerligaš na svojoj Facebook stranici.

Danijel Stojanović, koji je u dva navrata igrao za Zrinjski, odlazi iz Mostara nakon 134 nastupa u dresu s lentom.

Od Zrinjskog se oprašta s tri naslova prvaka – prvi je osvojio 2009. za svog prvog dvogodišnjeg boravka u Mostaru, dok je drugi i treći naslov osvojio nakon povratka u Zrinjski u zimskom prijelaznom roku 2014. godine.

Benjamin Čolić, 25-godišnji branič, u Mostar je stigao u zimskom prijelaznom roku 2016. godine. U četvrti naslov prvaka ugradio je četiri nastupa, dok je u prvom dijelu aktualne sezone upisao devet nastupa.

Zrinjski je ponudio produljenje ugovora Anti Radeljiću, ali je 26-godišnji branič odlučio kao slobodan igrač krenuti u potragu za novim angažmanom.

Radeljić je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku 2012. godine, a u proteklih pet godina ubilježio je 106 službenih nastupa.

Zrinjski će s Milošem Aćimovićem produljiti ugovor do 30. lipnja 2019. godine, s tim da će 19-godišnji napadač sljedećih dvanaest mjeseci provesti na posudbi u redovima austrijskog niželigaša SV Lafnitza.

Na posudbu će i 19-godišnji vezni igrač Josip Miketek. On će ostatak sezone odigrati za federalnog ligaša HNK Čapljina.

(Fena)

Komentiraj: