U akciji “Sokol” uhićena osoba s 14 kilograma “skanka”

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u operativnoj akciji kodnoga naziva “Sokol“, u srijedu 4. listopada na području Sarajeva slobode su lišili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U okviru ove akcije otkriveno je i privremeno oduzeto oko 14 kilograma zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “skank”. U tijeku su pretresi objekata na više lokacija s ciljem pronalaska i privremenoga oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Navedene aktivnosti realiziraju se po naredbama Općinskog suda i Županijskoga tužiteljstva Županije Sarajevo, uz podršku policijskih službenika MUP-a Županije Sarajevo.

Osoba lišena slobode bit će privedena u službene prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade, nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predana nadležnom tužiteljstvu na dalje postupanje, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.