Široki Brijeg: Nastavljeni radovi u jednoj od najprometnijih ulica, promet zatvoren

Nakon što je sredinom srpnja asfaltirana otprilike polovina ceste u Ulici fra Dominika Mandića, početkom ovoga tjedna u Širokom Brijegu započeli su radovi na drugoj polovini jedne od najprometnijih ulica koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, promet je zatvoren zbog radova na izgradnji zapadnoga kraka kanalizacijskoga kolektora “C”, i to na dionici od mosta u blizini restorana “Venecija” pa u smjeru Druge osnovne škole, u blizini križanja s Ulicom fra Didaka Buntića.

Nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijskoga kolektora

Vozače se preusmjerava na zaobilaznu rutu naznačenu na fotografiji ispod, no promet se tom dionicom odvija s poteškoćama.

Vozače se preusmjerava na zaobilaznu rutu

Ovi radovi dio su projekta kojim se potpunim asfaltiranjem pojedinih dionica vrši rekonstrukcija ulica koje su među najprometnijima u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • ok sve, podrzavam radove, al da su barem ovu zaobilaznu rutu malo , barem malo okrpili sredili pa da za prvu ruku nelomimo šasije , a vjerujem i ondasnim stanarima bi izasli u susret popravkom ceste koliko toliko, ono za siroki brijeg koliko je god losa cestovna infrastruktura je dno dna, doslovice cujes kako se sasija lomi

    • Da se ”ondasni stanari” mogu dogovorit medjusobno ta bi ruta vec davno bila rijesena, vjeruj mi, grad tu nema nikakve veze vec samo ljudski inat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.