U 7 dana nestalo 8 osoba u Hrvatskoj, uglavnom maloljetnici

Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba danas je stigla obavijest o nestanku još osam osoba u posljednjih sedam dana. Ponovno se uglavnom radi o maloljetnim osobama.

Kalanjoš Gordan (17) se u ponedjeljak, 7. svibnja, oko 20 sati udaljio s adrese u Ivancu te mu se od tada gubi svaki trag. 26-godišnji Vojković Šime nestao je u srijedu, 30. svibnja oko 13.20 sati. Posljednji put viđen je u Splitu i od tada mu se gubi svaki trag.

16-godišnja Ivušić Valentina, nestala je u srijedu 30. svibnja, oko 13.30 sati, s adrese u Slavonskom Brodu te joj se od tada gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, bež prsluk i ljubičaste visoke tenisice. visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima crnu kosu i kestenjaste oči, piše net.hr.

Herić Valentina (17) visoka je 155 centimetara, jače tjelesne građe te ima crnu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu, tamnije traperice i sive tenisice. Osoba se u srijedu, 30. svibnja oko 14 sati udaljila s adrese u Zagrebu te joj se od tada gubi svaki trag.

Musa Stella (43) visoka je 170 centimetara, okruglog lica, kestenjaste kose i smeđih očiju te je slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, tenisice bež boje, jaknu bež boje te ima svijetlu žensku torbicu. Osoba se u subotu, 26. svibnja udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu. Isti dan se javila suprugu kada je izjavila da se nalazi u Sloveniji te joj se od tada gubi svaki trag.

17-godišnja Martinčić Laura visoka je 160 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica te ima tamno plavu kosu i svijetlo plave velike oči. Osoba se u subotu, 26. svibnja udaljila s adrese u Bedekovčini te joj se od tada gubi svaki trag.

18-godišnji Pajtl Danijel nestao je u srijedu, 30. svibnja, s adrese u Osijeku te mu se od tada gubi svaki trag. Pajtl je visok 190 centimetara, srednje je tjelesne građe, te ima smeđu kosu i smeđe oči.

Meašić Filip (17) visok je 180 centimetara, srednje tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bio je odjeven u kratke hlače, rozu majicu i crvene tenisice. U utorak 29. svibnja oko 12.45 sati se udaljio s adrese u Zagrebu te mu se od tada gubi svaki trag.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.