Twitter uskoro fotografije i linkove neće računati u limit od 140 znakova?

Twitter

Mnogi koji koriste Twitter kao “prvu i omiljenu” društvenu mrežu upravo činjenicu da su objave limitirane na 140 znakova vide kao njegovu najveću prednost. A opet, investitori, pa i sami vlasnici Twittera nisu zadovoljni rastom korisnika i profita, stoga konstantno traže mogućnosti privlačenja novih korisnika.

I spomenutih 140 znakova korisnicima Twittera u pravilu nije premalo da bi sa svijetom podijelili ono što misle da moraju podijeliti, osim u slučajevima kada se u objave dodaju fotografije i linkovi na druge web stranice.

Prema postojećim “pravilima” svaka poveznica na fotografiju ili vanjski izvor biti će skraćena na 23 znaka, što automatski smanjuje broj znakova za samu objavu. To bi se uskoro moglo promijeniti, jer navodno Twitter intenzivno radi na implementaciji nove opcije, koja fotografije i linkove ne bi više računala u ukupan broj znakova.

Neki izvori čak tvrde da bi se ova promjena mogla dogoditi u naredna dva tjedna, ali iz Twittera nisu željeli niti potvrditi niti demantirati ovakve najave. “Twitter ne komentira špekulacije i glasine”, poručili su iz ove kompanije.

(Zimo.co)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.