Twitter “eksplodirao”: Pogledajte reakcije Srba na Vučićevo hvalisanje oko kemijske i ključeva

Nakon potpisivanja sporazuma s Kosovom, srpski predsjednik Aleksandar Vučić se pred novinarima hvalilo poklonima koje je dobio od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Čini se da je osobito ponosan bio na penkalu “kojom se samo Trump potpisuje”, a zbog koje je postao predmet sprdnje među Srbima.

Ovo je olovka koju ću da sačuvam za sebe, dobio sam je od Donalda Trumpa. Meni je dao i..., započeo je Vučić, na što ga je jedna novinarka upitala je li tom olovkom potpisao sporazum s Kosovom.

Ne, ne, nisam, ovom olovkom samo predsjednik Trump potpisuje. I tu olovku je meni dao, kao što mi je posebno napisao na papiriću poruku.. i sad tražim tu poruku, da ne objašnjavam…, rekao je Vučić, a potom je netko sa strane spomenuo i ključeve, na što se Vučić odmah nadovezao.

Vučić ponosan: Trump mi je darovao olovku s kojom on potpisuje i ključeve Bijele kuće

I dobio sam ključeve od Bele kuće, rekao je: “Ovo ti je da uvijek možeš ući u Belu kuću”, rekao je Vučić, prenosi Index.hr.

Osim što se po društvenim mrežama počela dijeliti ova snimka, nije dugo trebalo da se pojave snimke i fotografije koje pokazuju da Trump ovim nije učinio posebnu čast Vučiću, već da, čini se, penkale dijeli svima.

(www.jabuka.tv)5 komentara

  • nikad kosovo republika rezolucija 1244 pročitaj što piše i ne može se kršiti kako kome pane na pamet a ovaj vučić je odveden da sluša kako mu se kaže ima negdje slike da se vide kako sjedi kao prvak u osnovnoj škpli pokljunio se potkupio noge sa čim se on diči

  • Vucic je pokazao koliko je jadan i licemjer. Isto se ovako pred velikim igracima ponasa i Dodik, Mile. Ali bi oni opet narodu izaprali mozak i poslali poruku eto kako je Vucic dobitnik ovih pregovora i potpisanog dokumenta. A istina je da je potpisao , bjanko, na slijepo dokument koji nije ni procitao.. Ali Vuciceva posla…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.