Vučić ponosan: Trump mi je darovao olovku s kojom on potpisuje i ključeve Bijele kuće

Srbijanski predsjednik u petak se, nakon važnog potpisivanja sporazuma s Kosovom u Bijeloj kući u Washingtonu, posve ozbiljno pohvalio – olovkom koju je, tvrdi, dobio od Trumpa.

Na konferenciji za medije Aleksandar Vučić ponosno je vrtio olovku u ruci, objašnjavajući kako samo američki predsjednik “potpisuje s njom”, prenosi Telegram.

Ovo je olovka koju ću sačuvati za sebe, dobio sam je od Donalda Trumpa. Ovo je olovka kojom samo predsjednik Trump potpisuje. To je olovka koju je meni dao, kao što mi je napisao na papiriću poruku. I sad tražim tu poruku da ne objašnjavam…, govori je Vučić novinarima, dok se u pozadini čuje i vidi jedan od njegovih ljudi kako mu, valjda kako predsjednik ne bi zaboravio, šapće za ključeve Bijele kuće.

Istog trena se Vučić i time pohvalio.

Dobio sam i ključeve od Bijele kuće. Rekao mi je: “Ovo ti je da uvijek možeš da uđeš u Belu kuću”, rekao je Vučić.

Podsjetimo, Srbijanski predsjednik u petak je potpisao sporazum s Kosovom u Bijeloj kući.

Vučić i Hoti pred Trumpom potpisali ekonomski sporazum Srbije i Kosova

(www.jabuka.tv)20 komentara

 • Silom dobrovoljno potpisao i još se hvali da je ponosan da je dobio i olovku te ključeve od bijele kuće. Ko zna možda se i useli unju.
  A što ne kaže šta bi bilo da nije potpisao.

 • PA DASTA ,ON SE RADUJE KEMISKOJ OLOVCI I TO SU ZA NJEGA VJESTI , RADUJ SE TI ŠTA TI U GLAVI DOLAZI KAD TI DOĐE NEŠTO NORMALNO.

 • Silom dobrovoljno potpisao i još se hvali kako je ponosan i olovku dobio čak i ključeve od bijele kuće.
  Ko zna možda se jednog dana i useli unju on onako sposoban.
  A što ne kaže šta bi bilo da nije potpisao.

 • Trump dnevno potpisuje po nekoliko desetina dokumenata i uvijek drugom olovkom. Nikada nije potpisao dva dokumenta istom olovkom, koju uvijek daruje nekome poslije potpisa. To je njegova prepoznatljivost u zadnjih 3,5 godine od kada je predsjednik USA. Vučić se hvali, ako, jednom od 40-50 tisuća olovaka koje je predsjednik Trump poklonio samo u Ovalnom uredu.

 • Najveći licemjer posljednjih 20-ak godina, na kraju mu se razbije od glavu . U svakom slučaju nije za podcijenit, vrlo vješt manipulator.

 • Vucic je obicni manipulator i lazov kojeg su ujvatili za usi i potpisao je sto je morao. Sad on tko dobitnik necega… Vucicu prd, prd..! Ovako i Dodik radi isto..

  • 14:54 Kako intelektualan komentar..Koju ti svjetlost isijavas iz sebe..EVO..prosvjetlismo spoznasmo nesto od tebe vezano Trumph-Vucic SVI ovde prisutni… I neuzimaj ime BOZJE .uzalud…!!!

 • Danas pet novih slučajeva vadjenja krumpira.
  Tri u knešpolju dva u turčinovićima
  Već pivadjeno juče buograci i ljuti dolac
  Preporuka..
  Vadite krumpire dok su gladni tj. Ujutro
  Pazite da ne rasječete…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.