Tvrtka iz Ljubuškog proizvodi medicinske maske imena Korona

Tvrtka iz Ljubuškog počela je proizvoditi zaštitne medicinske maske imena Korona.

Zaštitne medicinske maske Korona počeli smo proizvoditi prije petnaestak dana. Trenutno smo u mogućnosti proizvoditi par tisuća komada dnevno, izjavio je za portal Jabuka.tv direktor tvrtke Arox Ante Brkić.

Pomama za medicinskim maskama u Hercegovini kulminirala je krajem veljače kada su sve ljekarne rasprodale svoje zalihe. Portal Jabuka.tv tada je nazvao ljekarne u nekoliko hercegovačkih gradova iz kojih su nam kazali da medicinskih maski više nema na stanju.

Za sada medicinske maske ne izvozimo jer ne možemo zadovoljiti ni potrebe u Hercegovini, kazao nam je direktor Aroxa.

Podsjećamo, prvi slučaj koronavirusa u Bosni i Hercegovini potvrđen je u četvrtak.

Panika zbog koronavirusa: Nestalo medicinskih maski u Hercegovini!

(www.jabuka.tv)

22 komentara

 • Ovo je slicno onom kad u ratu prodajes oruzje… u ljekarnama kazu da su nabavne cijene od ove firme izuzetno velike te ukoliko je zaista tako onda ovu firmu treba zatvoriti a vlasnika javno objesiti.

 • Meni netriba ta maska a nevirujem ni u tu koronu ,obicna glupost svake godine gripe ima samo joj ime prominu I sto im neide u prodaji reknu da to se kupuje.

 • AAA ZNATE KAD NO SNIG NAPADA? KOLIKO JE KOSTALA LOPATA ZA SNIG PRIJE I KOLIKO POTLJE??? JEDNK JAJE U MOSTARU KOSTALO 1KM!!!!!! ZAR TO NIJE SRAMOTA I GRIJOTA!!!

 • Po školama,bolnicama,domovima zdravlja i tržnim centrima,toaletima skoro pa nema ni toalet papira,sapuna,tople vode,papira…
  smeće nezbrinuto,rijeke pune smeća itd. i nije čudo od ovakvih zaraznih bolesti.

 • Ovo je katastrofa. Na kakve su prevare spremni ljudi, odobe da bi sebi priskrbili novac. Gdje du to ove maske ptosle kontrolu kvaliteta i slicno. Ovo pod hitno zatvoriti a vlasnika kazniti. Na tudoj mici zarada a u Crkvu svske Nedilje. Isto je i sa ovim u ljekarnama koji fizu cjene na pojedine artikle,, maske,, po 10 i sto puda. Pa to je zlocin nad svojim narodom..,

 • Ove komentare je strašno čitat !!!
  Jedni pokušavaju nešto proizvest korisno u ovim trenucima,možda na pogrešan način su se prezentirali,ali ako već treba netko to radit bolje da se radi kod nas nego da uvozimo!!
  A ovi zlobni i pokvareni komentari od vjerovatno zlobnih bliskih ljudi,koji su usput nesposobni smisliti bilo kakvu ideju,je očaj!!

 • Ove maske nisu zastitne i u HR se kaznjava oglasavati ih kao zastitne maske. Jos mi je jadnije vidjeti kad u bolnicama u Tuzli i Mostaru se slikaju s ovakvim neučinkovitim “platnenim” maskama.
  Jedine maske koje pružaju zaštitu su FFP3 i P100 maske koje se kod nas ne proizvode, a s ovim platnenim mogu obrisati znate već šta.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.