Severina ponovno u problemu, tuži ju sutkinja županijskog suda i traži 20.000 kuna

Ne nazire se kraj sudskim trakavicama u koje je upletena pjevačica Severina Kojić.

Borba za skrbništvo nad maloljetnim sinom kojeg je dobila s Milanom Popovićem nije joj jedini sudski proces.

Naime, 28. veljače sutkinja županijskog suda u Splitu Lucija Lasić podigla je tužbu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu protiv pjevačice zbog povrede prava osobnosti. Sutkinja Lasić od Severine traži naknadu štete u visini od 20.000 kuna zbog toga što ju je pjevačica u listopadu prošle godine na press konferenciji uoči početka svoje regionalne turneje “The Magic Tour” javno prozvala, pišu 24 sata.

Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić, kazala je tada Severina.

Pjevačica je nedavno u fokusu javnosti završila i zbog navodnog raskida suradnje s menadžerom Alenom Ključeom, no ona je ubrzo to demantirala.

Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetski zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima, poručila je Severina.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.