Sunita pobjesnila i razbijala stakla u ćeliji, rasjekla se po rukama – Jabuka.tv

Sunita pobjesnila i razbijala stakla u ćeliji, rasjekla se po rukama

Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela “Villa Ivanković” u mjestu Buna kod Mostara, Županijski sud u Mostaru, koji je nadležan za postupanje, izrekao je disciplinsku mjeru zabrane posjeta od 30 dana.

Hindić je, kako je potvrđeno za Dnevni Avaz iz KPZ-a Mostar, 29. veljače u naletu bijesa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se posjekla po rukama u predjelu lakta, dok je zatvorskim policajcima koji su intervenirali upućivala krajnje pogrdne riječi i psovke.

Pozvana je Hitna, no Hindić je odbila liječničku pomoć.

Ovo nije prvi put da ona, praktično, skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagirali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtjev o njenom premještanju u Tuzlu, rečeno je iz Uprave KPZ-a Mostar.

Podsjećamo, bivša je misica optužena za ubojstvo Nine Ivankovića, hercegovačkog poduzetnika. Pucala je iz vatrenog oružja te je Ivanković bio na mjestu mrtav. Nakon toga se predala policiji sa slomljene obje noge.

(www.jabuka.tv)